Andak Alyssa

Ni adikku yg no3.( pangkat andak bagi alyssa) bagio namanya...dia da abes praktikal kat labuan, so singgah jap uma aku ...2 ari je lepak uma aku so tak sempat le nak jln2..juz round2 kat kk je..ptg smlm da balik kl n pagi tadi da selamat smpai kt Muwo... pagi semalam ni sarapan kami
ermm ni bukan epok-epok gergasi tapi namanya Roti Boyan...mmg embah ku kt kg ajo wat roti boyan bentuk cam ni..tapi aku da cube bentuk cam kak rose wat yg bentuk petak lipat 4..tu pun ok..aku mkn ngan sos je.yg betolnye enak dimkn ngan sambal tumis le..sape nk try resepi ni cubela resepi kak rose ye
petangnye sblm anto bagio kat terminal 2. aku wat num ptg donut..donut biase je tapi yg 5 ni saje try boh blueberry kt tghnya..alyssa suke mkn..
Jam 1710 hrs terbangla adikku balik kl..sempat kami amek gambo kat terminal tapi kerana ramai org so takde tmpat duduk..so tu yg lepak kat tepi ni je (tgk gambo kat atas tu)..nasib tak patah besi tu...hehehhe ye la berat aku je da brapa kg..yg si alyssa pun sebok je menempekkan diri kat sebelah aku...ada2je la..
KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

2 comments:

allkmurni said...

eh..yg kawin ari tu sape?yg aku ingt adik hg..adina..bagio..n..budiman..ade lg kan?camne dorang lani...klu ade gmbr dorg post la...teringin nak tgk...dulu dorg kecik2 lg...

mummyalyssa said...

yg kawin tu yoyo la yg no 3..ok nnt kalo ada gambo terbaru aku post la ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...