Steamboat Kg. Nelayan


Semalamnyer..rehat masak untuk makan malam..my hubby ajak mkn steamboat kat Restoran Kg. Nelayan..soryla tak sempat nak amek gambo makanannye..heheheh da lapo sangat...gambo ni je yg ader...:))))..yg kami mkn nih steamboat buffet...mmg kenyang sgt..alhamdulillah..erkkkk..alyssa byk juge mkn tapi mkn fihsball aje la...len kali bole dtg lagi mkn cini..makan nye sedap n kenala dengan rm nyer....Restoran ni mmg terkenal kat Sabah ni dikalangan penggemar steamboat la..kebanyakkan yg dtg mkn cini pun pelancong2 yg dtg visit Sabah ni...n lagi satu kalo kite mkn steamboat yg pakej punye best sikit sbb semasa anda sedang menjamu selera ..anda turut dijamu mata dan telinga dengan show tarian etnik Sabah..dan anda juge boleh menunjukkan bakat tarian anda di akhir show ni sbb dorang akan bagi peluang kat anda untuk join menari sama...mmg best la tgk ...mgkin itula agaknya tarikan tersendiri kat restoran ni.....so kepada anda2 sume kalo dtg Sabah jgn lupa dan jgn lepaskan peluang ni...

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

2 comments:

Ely said...

asyik juga yach sambil makan bisa liat tarian ethnik dan makanannya pasti enak enak

mummyalyssa said...

ya ely mmg asyik bangat ..yuk jalan cini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...