Blackcurrant Cheese Tart

Untuk habeskan jem blackcurrant ni la hasilnya untuk jamu kawanku yang nak dtg malam karang nak tgk AdRiAnA HaNnAh..amek resepi kat uma Halen ...halen amek kat uma kak Ummi n asalnye dari Chef Noraini..sebenarnya namanye yg asalnye Blueberry Cheese Tart..:) biasela ni da edit jadi blackcurrant ...acuan tart xde tu yg tak brape cantek tart ni asalkan bile dingap konyang ok bahhh...yg pastinye mmg sedap..cubala..

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

6 comments:

ain said...

rajin membaking..pdhal ada baby kecik.

halen said...

waa...dlm duk pantang sempat lg buat tat yer hehe. nnt la weken ni halen pi lawat plk.. :)

mama Tiara said...

rajinnya seri ni.baru je smlm sy makan cheese tart tapi yg beli punya..he he

mummyseri said...

k.ain
mesin yg byk wat kan..kite cume ckit2 je..time bb tido..:)

Halen..
saje try n simple kan n sedap..meh la dtg tgk hannah..

mamatiara..
errm kalo bli pon sedap jugek kan:)lagi senang tinggal ngap je :)

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah....dalam pantang pom masih sempat baking2...rajin sungguh!
err..sapa nama ur hubby seri? Cikgu TArmizi yg mengajar di SMK KEningau 2 tu...kami mmg kenal, in fact mmg berjiran masa dok di Taman FAjar, KEningau....hehehe.....Tarmizi tu dah balik semenanjung dah dia....

QiStinA's said...

salute la kat seri...dlm pantang pun boleh lagi membuat tart...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...