February 1, 2012

Mexican Bun @ Roti Boy

Posted by mummyseri at 2:47:00 PM
 



Hari tiga @ Rabu yang diam..
يوم الأربعاء صامتون

16 comments:

MULAN on February 1, 2012 at 2:55 PM said...

laaa... kita pon tengah makan ni..!! tapi yg kedai punya.. reheat yg beli semalam..

mummyseri on February 1, 2012 at 3:05 PM said...

wah sedap tu, panas2 kena ngan kopi sechewen ..kaw kan;)

KakAsma on February 1, 2012 at 3:27 PM said...

mmg tingin tul nak buat tapi sampai nie tak dapat lagi nak direalisasikan..hihihihi..
sebab jarang ada nescafe kat rumah..

wantie on February 1, 2012 at 3:29 PM said...

hmm... nampak begitu sedap. mesti time bake tu bau harum semerbak.

Kerull on February 1, 2012 at 3:45 PM said...

salam seri..hu hu peberet kita ni tau mexican bun ni...nak seketui boleh ke...hu hu

nOOrsha on February 1, 2012 at 4:10 PM said...

huihh..sedapnye rasa nak makan mexican bun lak ptg2 gini.. sukaaa! nmpaak gebus btol :)

maceh eh kak atas ucapan tahniah tu.. teruskan berblog, mana tau esok lusa giliran akak pulak.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ on February 1, 2012 at 6:44 PM said...

SALAM MUMMYSERI...RAJENYAAAAA MEROTI!!!HTR KE UMAH K.ATIE 2 KETUL YA :D

tun_telani on February 1, 2012 at 6:57 PM said...

nyum! suke sgt2 mexican bun nih!

Cheq Sue on February 1, 2012 at 7:00 PM said...

dah lama nak try mexican bun ni...tapi asyik pending aje...

mummyseri on February 1, 2012 at 9:17 PM said...

Kak Asma~bile ada nescafe akak buatlah ye..msti anak2 akak suke :)

Wantie ~ aah semerbak baunya..tp takpe sbb sedap baunya kan..

Kerull ~ ambillah, satu tak ckup tau sbb ni mini bun mau 3 , 4 ketul br erkkk..alhamdulillah kenyang..

Noorsha ~ sama2 sha, aah sedap pekene ngan air panas gak..;)

K.atie ~ bile buat lagi mehlah k.atie ke uma kite..

Tun ~ samalh pebret akak skluarge..

Cheq Sue ~ fuh..fuh..da tiup virus meroti mexican ni..:)

Cekgu Maz on February 2, 2012 at 12:32 AM said...

salam...sedapnyer nampak bun nie...saya da penah try tapi xmenjadi huhu :( xtau mana silapnyer...xtau la tercapai ke tak hajat utk buat bagi menjadi...

ris said...

cantik bun nya kak. boleh buka bakery lepas ni.hehe

mummyseri on February 2, 2012 at 8:30 AM said...

CekguMaz~ tq sudi singgah uma kite..kite mase mule2 buat dulu pon ada yang x kena, topping nya tamo garing melekit jer, tapi bile dah byk kali buat dapatlah tau mana yg x betolnya..cuba lagi, i/allah pasti menjadi..kite suke cube resepi lain-lain x tetap pd satu resepi je..

Ris ~ tedalah, bakery untuk kids je ni..buat mini sng mo ngapp..kalo besar, nnt budak2 ni mesti x abes makannya..

ris said...

iya.mcm cupcake juga.kalu mini size senang mo kasi habis.hehe

CT Delima on February 2, 2012 at 7:50 PM said...

As'salam Seri

cantiknya mexican bun tu, comel2 belako geram nak ngappp! jer ni..mesti keharmannya semerbak satu rumah. k.ct tak pernah cuba lagi..teringin juga nak buat ni seri tapi takut tak jadi :)

zainah mohamad on April 7, 2014 at 10:22 AM said...

sedapnya..jom kita kongsi kat sini juga http://bit.ly/1i6JWCo

Post a Comment

lw

Blog Widget by LinkWithin
 

Epok-Epok Pusing Alyssa dan Hannah punye Blog