Pizza Jurong West

Ni menu mkn malam kami skuarge sempena cuti ni..resepi asal dari my auntie yang stay Kat Jurong West, Singapura..so tu la namanya Pizza Jurong West..Slalunya kalo kumpul ramai2 kat kampong n nak mkn pizza my auntie la yang pakar bikin..skrg ni kalo nak mkn kena la wat snirik..
Bik amacam ??ur komen plz.....mcm geseng ckit la kat tepi pizza tu.. tapi lapa punya pasal sedap aje dimakan...huhaaaa :)

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

5 comments:

ela said...

kalau gini gayanya, takyah beli pizza dah ni

chocolates and orchids said...

boleh tahan nampak menyelerekan bolehlah pos kat s'pore dan apasal sausagenye nampak berselerak tapi tak pe asal sedap itu yang best

allkmurni said...

perghh...pizza...dah lame x makn ni...aku buat tak penahnye jadi...kasi la resepi...kek daging tu aku dah cube buat...sedap...kejap je licin...

mummyalyssa said...

ela..mmg pasni kalo nk mkn wat je la..jmat wit ckit..bole bikin pelbagai rasa lagi...:))))


Bikta..hehehe biasela tu nnt kalo da pakar..cantik tersususn tu sosejnyer...huhaaaaa


Ky..ada resepi nnt hg tgk aku bagi ye...

Anonymous said...

assalam.. akak, saya tgok pizza jurong west mcm bestt jer.. trngin nk bt rse.. klu xkbratan bleh x sye nk mntak resepi pizza ni?
klu akak x kbratan la... xmalu lar sya main mntak jer kan.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...