Father's Day Contest


Salam kengkawan semua.. semalam jalan-jalan uma sis catlina nampakla banner cam kt atas tu..
so trus timbul minat plak nak join.. terus g jengah uma mamatisya tuan punya anjuran ni..sape-sape yg bace n3 ni dan berminat jugak blehla join de club.. tak rugi rasanya disamping tu sesama kita boleh eratkan ukhuwah silaturrahim.. dpt kenal-kenal blogger lain.. ada masa lagi ni sbb contest ni bermula 1 jun n abesnya pada 10 jun 2009..

nama abah : azril yazan nama anak : seri alyssa zahra
umurnya mase n3 ini ditaip :
2 tahun 21 hari
Ni la gambar yang suke sgt ditgk acap kalinya antara abahnye dan alyssa.. mase ni umo alyssa baru 3 bulan.. lokasi plak kat K.L.I.A mase kami nak balik kampong sbb nak wat kenduri cukur jambul alyssa.. yg bestnya mase nak snap gambar ni pandai plak c alyssa fokus kat camera.. dan ramai orang2 cakap muke abahnye n alyssa sama.. mgkin kat mate kot.. mgkin jugek kat idungnya agaknye... oklah untuk itu... moh weh kite meriahkan contest mamatisya ni ye (") mana taukan "tuah ayam nampak dikakinya tuah kite siapa tahu"..

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

7 comments:

CatlinaFly said...

go go alyssa! :) good luck ye..

mummyseri said...

k.lina..
kite pon sje isi mase lapang ni
untuk akak pon good luck..

mama Tiara said...

alahai comenya baby mummyseri ni. putih melepak. geram tgk. mcm nak gigit je..he he

mummyseri said...

mamatiara..
jomla join contest ni..yok la..

kak ina kl said...

salam...bolehke akak join..tapi gambar dah lamalah..

azlina said...

comelnya baby seri..baju pun cute..

mummyseri said...

tq kak lina..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...