Ole-ole

"mummy abah balik..abah balik"kata alyssa padaku...senyum n lompat2 kesukaan c alysaa sbb arini abahnye da balik dari outstation di Melaka..alyssa yg hepi sgt...daptla ole2 dr abahnye..nila yg abah belikan untuk alyssa 2 helai baju bli kat mahkota prade..half price.. (pandai juge abahnyer cari ole2 cam ni..ingatkan nak blikan choclate aje)...dan sbb tu juge la xde ole2 coklat...rupe2nya dpt coklat free dari MAS mase flight dari KK ke KL aritu.. tapi cian hannah tak dpt pape..kecik lagi..xpelah hannah nnt mummy kasi upah susu je ye...lagi best,kenyang n semestinya hannah cepat besa , kuat n sihat :)...syg hannah..abah pon sayang hannah jugak..balik tadi abah terus cari hannah dulu kan... cian hannah tgk aje kakaknye gaye2kan baju baru...:(

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

4 comments:

ROGERSBIZ said...

NICE BLOG.

ibu dania said...

hai mummyseri.... saya dah add akak... duk kk area mana??

Suzi said...

seronoklah dpt ole2 ye...
rasanya sunnah nabi tu bawa balik hadiah bila balik dr musafir..

mummyseri said...

ibu dania..
akak dok kat putatan,tmn pasir putih..kite plak duk ktne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...