Contest Aksi Menarik Ketika Anak Tido


Mari- mari semua saya ada cerita.. hihihihi bukan cerita apa pun nk bagitau sekarang ni join contest ni plak.. contest lagikkan..tp baru kali ke dua je ni.. contest ni anjuran mama_uzma
macam biasa suke jalan-jalan jumpe kat uma mama dania ... lagipon kalo bab aksi menarik time tido ni semestinyala aksi anak-anak aje yg mmg menarik.. macam-macam aksi dan gaya yg kita dapat tgk kan :) contest ni bermula pd 8 June-28 June 2009
kalo nak join silala cek dulu maklumat lanjut dan juga syarat2nya kat uma Mama_Uzma

Nama Seri Alyssa Zahra.. Umur skrg 2 tahun 1 bulan.. so termasuk dalam kategori 2.. 1 tahun hingga 3 tahun..
Masa gambar ni diambil.. alyssa baru mencecah usia 5 bulan.. time ni jugaklah dia suka tido meniarap.. jadi tak kirela asal dpt tido tiarap .. kat mana tempat pon ok.. pic ni dipilih kerana nak tunjuk n bagitau yg abahnya mmg gile bola @ kata lainnya fanatik football espeseli ngan team perak nya tu.. smpaikan anak tgh tido pon sempat lagi tutupkan kepala anaknya ngan topi cantekkk tu..
ape ke hei tu yoppp..itulah agaknya..
" kejo yob kejo "

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

8 comments:

ain said...

yelah...kecik2 dah fanatik bola dah. alahai ayah..ayahh!!!

mummyseri said...

k.ain tu la nasib anak gurl ni..
kalo boy mg sah nnt kaki bola jugek la :)

mama Tiara said...

alahai kak seri, comel btol baby girl ni tido..mcm nak cium2 ja..ada masa kita gader2 ya..

mummyseri said...

Ok isma..no halnye..
i/allah bleh kenal rapat lg nnt :)

CatlinaFly said...

salam...tomeinye alyssa...good luck ye..all the best!!

ibu dania said...

uik?? comel je seri todo erk... akak kje kat kepayan erk.. gomen??? aik?? akak polis ker?? upsss... salah teka kot..

saya keja kat bangunan biru berdepan ngan bangunan KWSP nuuuu.... kerani je kak..... kak jom la kenal lebih rapat agi... chewahhhh.. sesuki hati jer.....

Mama Shinta Musraika said...

Salam ziarah..

gud luck! bestnya dia tido lena..

lily azliyana @ mama zara said...

wah..comeinye si kakak tido. aksi si adik tido tkde ker..hehe..

tk smpat lg nk cr gmbar zara tido. tp tak join pon tkpe kot. dh ngaku kalah kat alyssa dh..hee

gud luck alyssa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...