Lagoon Karambunai Gathering


Akhirnya pada 25 hb yang lalu, bertempat di Karambunai Lagun dapat juga sy n family bertemu dengan 7 keluarga (6 dr kami ahli blog n 2 ahli biaser ).. jika sebelum ni kami hanya kenal melalui alam maya, ternyata pertemuan dengan empat mata dan di alam sebenar ternyata lebih meriah..terima kasih buat Ain yang bersusah payah berusaha untuk menemukan kami semua.. aktiviti lebih kepada beramah mesra smbil makan2.. alhamdulillah rezeki mmg murah n sume makanan yang ada sedap.. terutama Kambeng BBQ.... :) harapnya sesama kita selepas pertemuan ini ukhuwah akan lebih kukuh n erat lagi :) terima kasih buat semua yang telah memeriahkan suasana .. kak maria sefamily, ain sefamily, halen sefamily, k.azah n anak, farah sefamily, Zura sefamily , Aszirah sefamily.. * sy x snap plak xtvt kaum bapa -manceng ikan tp kalo nak jugak tgk bole layari mana2 uma blog yg lain ye..

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

16 comments:

ain said...

sekali sekala dpt kumpul ramai2 cam ni memang syok!!!mesti meriahhh!!!

cHeRyNa PiReS said...

uishhh, ramainye. macam kena gosok2 mata baru boleh percaya dengan keramaian org tuh. fuuuhh...cayalah!:)

~~zAnAfAhMi~~ said...

wslm seri....
alhamdulillah akak sihat tapi frust la tak dpt join sama hari tu.
rasanya cuti panjang nanti, selepas balik dari semenanjung, akak nak jalan2 rumah member blogger la, boleh tak?

Karambunai Lagoon tu akak tak penah pegi lagi...

mummyseri said...

kak ain mmg meriah lah dismping dpt release tensen tlh berpenat penat bekerja :)

mummyseri said...

sha.. nape x percaye ker..?
ekekekekek..
tu br sikit je kan..

mummyseri said...

kak ain mmg meriah lah dismping dpt release tensen tlh berpenat penat bekerja :)

mummyseri said...

kak zana
xpe kak jgn frust len kali ada lagi tu..bole kak dialu alukan akak nak jalan2 ..dtg aje bole beramah mesra jugakkan..ooo cuti sek ni akak balik smnnjung yer..

lily azliyana @ mama zara said...

waaa..seronoknye bergather2..kat karambunai lagoon lagi. ni sume blogger dr smenanjung yg menetap kat sabah ker..or ade yg anak jati sabah?..hehe

wantie said...

wah ... wah.. gathering sakan noh... bagus gak kan berblog ni..

selain dapat ramai kawan di alam cyber, boleh jugak jumpa di depan mata..

mummyseri said...

lily...semua tu frm smnnjung stay kat sabah..dr perak,johor,kedah tganu, kelantan , negeri sembilan n ada 2 family mix (kawin ngan org sbh)..pasni kalo dpt jumpa lagi ramai lg best :)...

mummyseri said...

wantie...
Bile lg kan nak bergede2 mcm ni..mmg sakan n meriah sgt..ukhuwah pon lebih erat bile dpt kenal dekat..sy pon kalo bole nk bertemu mata ngan wantie...heheheh sbb kite serupa name la :)

ibusinga said...

lama menghilang wahai seriku....

CatlinaFly said...

bestnye gather2 :)

kak ina kl said...

salam seri..bestnya dpt jumpa member blog sambil manda mandi..makanan pun sedap..terutama kambing tu..akak sukerrrrr

mummyseri said...

mama eein..ermmm mmg best tau..
bile la kite dpt gede kat joho plak yer...

kak ina KL..
ye la kak..
mmg hepi dpt gathering sesama tu..
kambeng bbq aritu mmg xleh lupe smpai skrg :)

Ainazli said...

seri..tetiba ain pulak yg dapat nama..hehehhehe..actually tu usaha semua..cumer ain yg merancakkan lagi, supaya yg dirancang berjalan sempurna..tq kepada semua member2 yg menjayakan majlis..n tunggu next blogger.."rumah terbuka blogger" hahahhaha..ader berani?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...