Kabare ?...


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
lamanya dah tinggalkan uma ini semak samun dan berlalang..sarang labah -labah pun banyak je ni :)
rindu nak ziarah kakak kakak dan kawan kawan semua...rindu nak masak-masak..
akhirnya setelah bertapa selama ini..hehe takdelah kite baru dapat peluang ni berblog kembali..setelah banyak rintangan dan halangan dilalui..hehe macam apa je ek..mulai sekarang kite akan bersiaran dari Bumi Perak Darul Ridzuan yang tercinta..tiada lagi Bumi Bawah Bayu..tinggal kenangan suda..lebiu Sabah..




KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

14 comments:

Kerull said...

Salam Seri..wah dah balik Perak ye..lih lah buat Gathering blogger sekitar perak..amacam..ok tak..

deela~ said...

kak seri...

lama woo tak dgr cita, sihat ker?

wah dh lepak kat perak ek,
duk mana?

leh lar kita jmpa t... =)

mummyseri said...

Waalaikumussalam..
hehe kerull..dah dekat nikan..
ok jer :)


Deela ~ aahlah lama tak dgr brita deela..akak pon x sabar nk tggu ahli baru family deela..
tahniah soga dipermudahkan Allah kelahiran nnt yek..

izahdaut said...

lorrr....patut la lama senyap..dah kat semenanjung dah ye....dah siap ngemas dah ke? memang terus duk sini ek..banyak lak tanya hhehehee...

sitiezahim said...

heheheh seronoknye akak dah kembali..nampak cerieee aje muke...hihihi

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ooo dah balik semenanjung ya
bes2
kembali bersiaran..masak sedap2 n tempek sini ye..:-)

K.Nor said...

salam seri.. wahhh dah balik semenanjung la ya.. tahniah.. patut la lama senyap.. ingatkan kena buatan org hihihi

wantie said...

kabare waras... lama tak jenguk blog akak. sowi yer.

MULAN said...

seri...!!!!! dah pindah perak ke?

rumah mertua kat taiping... nak sangat rasa masakan seri... hehe...

take care..

azlina said...

waras seri....

dah lama ke balik sini nanti blh le jln2 ke manjung ni...kak aleya pun dah sek...

jheoa said...
This comment has been removed by the author.
anis said...

assalamualaikum seri.
kabare? warasss. hehe... seronoknya dah dpt blk ke kg halaman ya. akk ni entah sampai bila le nak merantau ikut suami. huhu...
seri, setakat ini akk mmg lum buat epok2 pusing lg. maaf ya. anak2 n suami tak suka jd akk pn rasa malas nak buat. insyaAllah, klu akk ada buat nnti akk update kat blog n inform seri awal2. maaf sekali lg.

Anonymous said...

kesian kami kena kasih tinggal disini... sudah pindah rumah baru ka? Jujue

beba said...

wah..dah balik semenanjung dah..
hehehe..saya gak la sampai ke tua la dok sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...