Adriana Hannah



♥♥♥Allah selamat kan Hannah♥♥♥
♥♥Allah selamatkan Hannah♥♥
♥♥♥Allah selamatkan Hannah♥♥♥
♥♥Allah selamatkan Adriana Hannah..♥♥

Selamat Ulangtahun Kelahiran anakku Seri Adriana Hannah
yg ke 2 tahun..
mummy doakan yang terbaik buat Hannah..Semoga Hannah membesar kuat , sihat dan ceria..
 jadi anak yang solehah..

sayangggg Hannah..

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

15 comments:

The Queen @ Widelia said...

hepi besday adriana.. semoga membesar dgn sihat dan sejahtera selalu...

Ayu said...

Happy Birthday Adriana Hannah!
Semuga membesar dengan sihat, cerdas, cergas & baik budi bicara..
ni mesti mama buatkan cake yang sedap2 ni..

MULAN said...

happy birthday hannah... happy & healthy always..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comelnye...hepi 2nd besday cutey...:-)

mama Tiara said...

Happy Befday..dah potong kek ke? he he..cute je cik Hannah ni ya..

CatlinaFly said...

happy birthday adriana..:) kiss2 dari auntie dan e-ein..

ilahjy said...

happy birthday comel... esok 4 mei anak akak yg bongsu 13 thn
nur liyana boleh tiup lilin sama2 nie hehe

Chik Mimi said...

Happy birthday Adriana ...semoga menjadi anak yg solehah n menjadi kebanggaan mama & papa

azlina said...

asmlkm seri...

sekejap je masa berlalu kan hannah dah 2 thn masih ingat lagi pertemuan pertama kita di majlis cukur jambul hannah....
semuga hannah menjadi anak yg solehah..
btw opah sihat....

mummyseri said...

The Queen,Kak Ayu, Kak Mulan,Rose,mamatiara ,mama eein, kak ilah, kak mimi dan kak azlina ~ terima kasih tak terhingga atas ucapan untuk besday gurl hannah..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.."selamat Ulangtahun' Tuk Dak Hannah..semoga sihat selalu.

~ima~ said...

happy belated birthday hannah...moga menjadi anak solehah..

Deliah's Deli said...

slmt hr lahir utk adriana yg cute n hr ibu utk mama :)

sitiezahim said...

eppi besday adrianna hannah..comel namanya macam tuannye..ehem ehem emak hannah pon comel jugak ye..hihi

Ijan said...

Happy birthday Si comel Hannah... dah 2 tahun dah dia ye... dah boleh jadi kakak ni.kikiki....

Apapun, semoga Hannah terus sihat dan happy2 dengan famili. Makan satu slice cake utk auntie okeh sayang. mmuahh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...