Nasi Dagang



Percubaan pertama, kurang berseri ..next time dah boleh diperbaiki yang mana kurang :)..
resepi kite tengok kat myresepi..tq kwn kite sebab tolong belikan beras nasi dagang tu ..pasni nak try yang nasinya kale putih pulak..
KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

6 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

aik? seciput je update blog? Seri sibuk ke? Selamat hari raya, maaf dari akak sekiranya selama persahabatan kita, ada menyinggung perasaan Seri.

sitiezahim said...

wahhhh besnyeee

Arizakiah said...

akak lebih suka nasi dagang putih.dari beras wangi atau beras pulut yang dicampur beras biasa.

mummyseri said...

kak zana_ bz jugek kak, tp nak jugek berblog..yg mana sempat ni kak..

hajar_ biase2 jer..nnt cuba lagi smpai jd best..:)

Arizakiah _ owh ..tulah nnt kite nk try yg nasi putih pulak..tq sudi singgah sini ye kak..

MULAN said...

ohhhooooo... nasi dagang my feveret...!!! bila la dapat rasa masakan seri ni..

mummyseri said...

kak mulan..biase je ni kak ,apa kata akak msk nasi dagang n kite g mkn kat uma akak :)..bestnya..bestnya..makang nasi dagang di negeri tganu..hehe baru betol kan kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...