Pelita


hadiah dar kak azlina ... (da lama nak tayang n br skrg brksmpatan) sempena pertemuan pertama kami masa sy balik kampong aritu...
walaupon br kenal tapi rasa mcm da lama plak kenal... tq byk2 kak..dgn adanya koleksi pertama ni .. skrg seri sgt2 berminat untuk menceburi bidang mcm akak ni... i/allah...bile nak mula..kumpul dulu.. ni gambar kak azlina sekuarga.. suami En. Wahid n anak Alya.. yg nyibok kt tepi tu.. sape lg sy n hannah ler..:)
V V V V V
ni plak sessi alyssa n alya bergambar.. tgk tu siap pegang tgn lg..punyala kuat ukhuwahnya budak2 ni.. harap2 berpanjangan i/allah...

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

7 comments:

halen said...

salam seri.. cantik la pelita tu minta satu ble hehe. halen dulu mula2 minat x tau la apa nama tema ni just ckp suka jer tema pink putih bunga2 ni skali rupanya fames plk design ni. tp x smp tahap peminat tegar lg la..

MaMaMiE said...

Salam seri, lohaiii sayang plak nak guna pelita secantek itu. Bleh wat koleksi English nieh..

azah said...

salam seri..tu mesti ina decoupage sendiri kan?...ina ni pun satu, patutnya dia kirim gak kat akak ni..nak kena piat teliga nih..

mummyseri said...

halen..
hihihi syg le nk bg kalo ada byk leh jugek..ni ada sepasang je..tula mmg cantekk n ni da jatoh centa ngan munge2 rose ni :)

mummyseri said...

MaMaMie..
Wsalam, mmg tak gune n ni la my first koleksi.

mummyseri said...

K.Azah...
ala k.azah ..hihihi tula k.lina lupela tu..aah mmg k,lina decoupage snirik tu.nnt balik len kali kalo k.lina nk kirim blehla..piat kak jgn tak piat :)

iNa said...

alahai...
kiut nye pelita tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...