Thomas n Alyssa

sbnrnya c thomas n friends ni
tapi sbb alyssa mmg suke
jd la thomas n alyssa
mase thn lepas ada je tiap2 ari cite katon ni
kt astro ceria 6111
ari2 alyssa tgk
x jemu2 tu yg dia suke n minat
smpai trpakse bli buku lagu yg thomasnyer
mase tu umo alyssa baru 9 bulan
ni dia da pandai ckit belikan buku ABC thomas plak
yg ni alyssa turunkan ilmu kat hannah :)

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

10 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..pndai kaka alyssa nk ajar adik die yek. ade gaya cikgu tu siap bertudung lagi..hihi..

dl ms zara kecik pon die suka kartun2 kat ceria tuh. antaranye citer thomas la. sementara tgu mama siap pagi2 biar die tgk kartun dl. tp skang dh jarang die nak tgk tv. lebih fokus pd akt memanjat tangga, kerusi dsb..huhu..

mummyseri said...

lily..
oyeke tu la biasalakan bdk2 mmg x leh pisah ngan katon kan..
alyssa skrg sume nk ajar adik dia x saba btol..bkn adik dia phm pon cume tgk aje kakak dia wat aper:)

nas said...

tgk alyssa gan adik dia teringat kat anak saudara nas dorg tu..cute la alyssa n adik dia..bgs kecil2 dah ada talent jadi cikgu..

azlina said...

salam seri..mula2 tgk tajuk n3 igt mat salleh mana le dgn alyssa..rupanya buku..beli kat mana yea buku tu..bagus tu..

mummyseri said...

Nas..
mcm tu la kalo da title kakak kan..
msti comel anak sedara nas tu ek..:)
amek la alyssa n hannah ni anak sdare angkat..huhuhu bertambahle anak sdare nas kan...

mummyseri said...

Wsalam kak lina..
seri beli kat cini kat toy R us..
kalo kat sana kat MPH , popular pon ada kak..
bagos yg ABC tu sbb ia talking dictionary..

Suzi said...

anak2 akak pun suka thomas ni...tv kat sini selalu ada pagi2...

toys n buku2 camtu kat sini pun murah bila sale tapi akak selalu beli kat garage sale...lagi murah dan masih elok lagi....hihihi...jimat sbb nak kena beli 4.

mummyseri said...

kak suzi..
kat cini tu la da xde da..
akak mng lagi la yek sbb kna beli 4 seri 2 jer..ekekekke msti pasni kena bli 4 jugek..:)

allkmurni said...

eiiiyy...comelnye alyssa ngan hannah tu,cam nak cubit2 je pipi tuh...kau memang daboommm...larr cam mummynyer...hehehe...jgn mrhh aaa.dah lame x bkk 611 tuh.(kena lock)lani srh bebudak tu tgk tv IQ lak...

ibusinga said...

kenapalah allyssa buat mata sepet tuuuuuuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...