Cutest Baby In Blue Contest

assalamualaikum salam 1 malaysia maka dengan rasminya aktiviti join kontes kembali lagik... ;0 sempena nak sambut ulangtahun perkahwinan yang ke 5 pd 17 Nov ni.. so tuan uma yang cute tu E l i z a D i a n n a anjurkan kontes ni la... Cutest Baby In Blue Contest pada kengkawan lain yg nak join meh laklik sini yer...
o o o o o
o

Seri Alyssa Zahra 2 tahun 5 bulan

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

7 comments:

blogresipi said...

Alala comey nye si gadis kicik tue :)

mummyseri said...

ala da gadis ker..:)
da x baby lg yek nmpknye...

azlina said...

salam seri comelnya alyssa...bibir merah bak delima

azah said...

salam seri..alyssa memang comel sekali..memang dah jadi gadis ayu dah..

CatlinaFly said...

alyssa so pretty in blue..comey2 :) good luck chayunk (saje try stail dak2 zmn skrg ckp eheh)

E.L.I.Z.A said...

salam mummy seri,
comei la anak dara awak ni..cop menantu buleh ;P

overall, lulus >_<

allkmurni said...

ye la seri...comey je si Alyssa ni...klu aku juri kompom menang nih...gambar terbaru ke nih...huhuhu...aku nak join tp takde pic kale biru daaaa...ijau banyak...hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...