Oreo Cheese Cake

Semalam buat oreo ciskek ni tuk makan makan (resepi ambil kat umah kak ummi ) sempena ulangtahun perkahwinan kami yang ke 5.. sedar tak sedar dah 5 tahun hidup bersama encek asben .. smoga kehidupan kami berdua bersama 2 seri kecik selalu dalam rahmat Illahi dan bahagia hingga ke hujung nyawa dan sayang hingga ke akhirnya ..i/allah ..
note :kat kek tu ada love merah sesat yang separa nak tenggelam telah diletak oleh seri besar (alyssa) :).. sy cume wat sparuh adunan aje!
KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

13 comments:

ibusinga said...

cantek tuuu....
seri paling besar jangan makan cis kek banyak2 tau!!

lily azliyana @ mama zara said...

wah..mummy seri buat cheese kek sndiri..beshnyer (tros terasa nk kuar beli cheese kek 1 slice..haha)

nway, Happy 5th Anniversary mummy Seri..smoga happy2 selalu n tros berbahagia hendaknye k..=D

allkmurni said...

Happy AnniverSERI...dh 5 thn yer hg...aku lagi la dah 10 thn ari nie...semoga kekal bahagia hingga akhir hayat bersama famili....

bestnye kek hg tu...aku beli je...hehe...

Fiza Nordin said...

selamat ulangtahun perkahwinan...moga kekal hingga hembusan nafas terakhir :D

Noorhodza said...

Happy 5th Anniversary... mesti sedap kek tuu kan... TANHIAH...

Seri apa kabar? sihat ke?

eedany said...

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan.

Eeeiii geram saya tengok kek tu. Yummy...Yummy 5x.

Hik hik...

vee said...

rajinnya seri ni buat cake...hmm..mesti sdp...kecur kita di buatnya!

azlina said...

salam seri...
happy aniveseri yg ke 5...semuga kekal bahagia dunia dan akhirat..sedapnya kek...nak separuh nk sambut aniveseri akk plk esk..he..he..

kakzana said...

alahai, akak terlewat nak wish ni...
moga seri n en abe bahgia selamanya, bila seri kecik nk dpt adik lg? waa....haha...baby baru pandai meniarap...

beba said...

wah..sedap nye ciskek...dari dlu cam bercita2 gak nak buat ciskek..tapi tak tak buat2 sampai skang..heheh..:D

neway..hepi aniberseri yg ke-5 :)

semoga berkekalan and teros berbahgia la hendaknye.. :D

fzi said...

Salam...
Bestnya kek.... :)
Hepi 5th Anniversary! Moga sentiasa berbahagia....aminnn

chik star said...

sedapnyeee.
:)

teringin nk buat,
tpi riso xjadik.

mummyseri said...

Untuk semua ~ terima kasih atas ingatan kalian :)..sayang korang semua..

tuk Chik star ~ u must try ..sedap tak terkata..xpe try je..kite pon firstime..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...