Besday Mummy

Syukran Ya Allah atas nikmat hidup yang telah Engkau kurniakan padaKu selama ini..
Semoga aku selalu berada di dalam lindungan dan rahmatMu..


Walaupun , di hari yang berbahagia ini kite tak dapat meraikan bersama orang yang tersayang, kite bersyukur kerana ada insan lain yang perihatin untuk berkongsi hari gembira ini..terima kasih tidak terhingga buat kawan-kawan sepejabat yang buat surprise untuk kek  dan belanja makan..

Syukran jazilan juga buat semua adikberadik, sedra mara,kawan-kawan dan kenalan atas ucapan dan dedikasi yang tak putus-putus pada kite ..
hanya Allah jualah yang dapat membalas jasa baik kalian semua di dunia dan akhirat..amien..

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

16 comments:

mamaaerish@eb said...

happy besday hyer... all the best wishes 4 u... ;p

izahdaut said...

happy birthday..semoga impian menjadi kenyataan

Chik Mimi said...

happy birthday seri,semoga sentiasa diberkati dan dalam LindunganNYa... Aminnn

azah said...

Selamat hari jadi semoga dilimpahi hikmah dan hidayah daripadaNya

Ayu said...

happy birthday to u!!
semuga panjang umur & berbahagia disamping keluarga tercinta.

Sari Yusa Ibrahim said...

semoga kebahagiaan dan rahmat Allah mengiringimu selalu

Mimiey.. (^-^) said...

heppy besday akak!!!!

CatlinaFly said...

happy betalted besday seri...semoga dimurahkan rezeki selalu..aamin

CatlinaFly said...

*belated

TopsyTurvyMum said...

Selamat hari lahir Seri!

moga sentiasa di rahmati Allah..Amin!

sedapnyer tengok kek tuuu...kena pos sepotong ni kalau ada lagi hehe

mastura rosni said...

happy birthday..

Gee said...

salam mummyseri,

happy birthday and may Allah SWT bless you. selamat hari raya dan maaf zahir dan batin dr kak gee.

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh Sister,
Thank u singgah da[ur ayu. Ok, copy je recipe chocmoc tu, selamat mencuba. senang dan ringkas sgt.....enjoy ya!!

Ayu dah join and nak link this blog to ayu yer..:)

Happy belated Besday...Moga mjadi isteri, ibu and anak yang solehah....

inahar ali said...

salam seri..laa akak ketinggalan ketapi rupanye..hepi belated besday ye! moga sentiasa dirahmati olehNya.. aminn!

♥LOVE2COOK♥ said...

Aisey kak, sorry for my late wishes...

Belated Birthday wishes to U kak...may U succeed in whatever field U're in. Stay happy, stay healthy. ;0

ijan said...

Salam Mummy seri,

Maaf sangat kite lambat sampai... hopefully belum terlewat nk wish happy belated birthday ye...semoga sentiasa berbahagia disamping keluarga tersayang... mmuahh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...