Buku Resepi


buku resepi pertamaku masa ni tengah study kat kolej tahun 1998 camana boleh wujud buku ni ? inspirasi dari my mommy nyer buku :) memang nak share bukunya kat sini tapi jaohlah pulak buku tu sana kt.kg tengah jeram bakri, muwo lainkali ajelah yek.. nampak tak ada tahi2 lalat penyeri kulit.. lama la ni kan.. semua resepi kat dalam ni sumbernya dari pelbagai emak embah makcik-makcik kengkawan

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

4 comments:

izahdaut said...

wahh seri ni kena share ni resepi2 lama. sayang dibiarkan aje kan. pulak2 air tangan resepi org lama2 ni. rasa tradisional.mengingatkan kuih2 zaman dulu.pss dulu2 saya ada buku lirik lagu2 je. haha.. teruk tul

MULAN said...

walo camna canggih teknologi zaman sekarang, buku resipi jugak yang jadi teman utama saya..

mummyseri said...

Izah, hehe ok je nnt apa resepi org lama2 kite akan sharekan :)
skrg pon kalo boleh suke tulis resepi, senang nak simpan ..

mummyseri said...

Kak Mulan, sokong ..nnt bolelah tgk buku resepi akak plak ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...