Serupa Tapi Tak Samalah ;)


minta yang ini..






dapat yang ini..
sebablah tu lah macam serupa tapi tak sama rupanya..kata anak kite ;)
takpe nanti hujung minggu kite makan yang sama  macam gambar kat atas ok..



Ok , ini cerita lain baru-baru ada makan piza domino, walau nipis bolehlah masuk dengan tekak kite so terus terpaut suka plak dengan base dia yang nipis tu..pas ni nampaknya mesti mencari resepi pizza  yang tipis je ala-ala domino ni;)...



KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

11 comments:

ris said...

wah, untunglah 2 beradik ni dapat mama mcm akak.hehe

wantie said...

pizza ni kalau makan hot memang sedap. sebab tu le kalau delivery pun tak bapa sedap. kena parking kat sana makan baru umph!!!

mummyseri said...

Ris..hehe bile akak rajin, untung dorang tak rajin..mkn biskut jek;)

Wantie .. mmg pon stuju, aritu mkn piza domino panas2 ..punya sedap..

chikadakbiru said...

salam kenal mummy...wahh sedapnyerr..pizaaa
heee dah dekat..ipoh n taiping aje...

rahel said...

Aduhaii...telan liur pulak tengok..hehe..salam besiarah...

Treat and Trick said...

Amboi sedapnya, nak join boleh?

Malay-Kadazan girl said...

Nampak seiras dah tu. Yang home made nampak lagi sedan. Salam perks alan.

AZLINA said...

Assalamualaikum Seri, baru2 ni ada org belanja pizza mcm kat gambo tu, mmg mewah sgt dgn cheese, x larat mkn banyak..tp mmg sedap mkn tgh panas2 tu.

P/s: Akak baru dpt track balik url blog seri ni, tahun lepas, ada masalah dgn Blogger sampai bloglist akak hilang tiba2..ni dah update balik :))

mummyseri said...

Chikadakbiru ~ aah dekat je kite senegeri ni kan..;) meh la dtg ipoh..

Rahel ~ tq sudi datang sini ;)

Sis T&T ~ hehe boleh je kak ..

mummyseri said...

Malaykadazangurl~ kotohuadan..
kopisanangan piombohutan kito ;)

Kak Azlina~ sbb byk cheese tu lah anak kite suke..hehe takpe kak nnt nk try rasa yg ori tu;)

ris said...

kak, bila lagi akan muncul posting baru ni kak? Setiap hari buka blog akak 2 kali ni.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...