Bakul Hannah

Sekarang ni hannah suke sangat main main dok dalam bakul kain..dengan pengawasan mummy ..sebab dengan bakul ni sedikit sebanyak dapat membantu kite ..bile lipat kain time hannah dok lam bakul kain..hehhe dapatlah kite lipat kain sampai habis..puas hati sebab takde yang tukang kacau kasi kain kain yang telah sedia dilipat tu sepah dan diselerakkan balik.. :)..
macam macam gaya hannah tunjukkan..
budak kecik memang macam ni asyik nak masuk mulut aje..semua benda lahhhh..
huhu..penat dah ni..langsong nangis ler..

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

9 comments:

CatlinaFly said...

comelnye hannah..e-ein pun suke bakul kain ni ..bila lalu depan bakul mula lah dia tunjuk2 kat bakul tu

MULAN said...

memang anak2 suka tapi kena careful jugak. my kids pernah tergolek jatuh dengan bakul nya.. lucu jugak tapi takut cedera..

azah said...

salam seri..comelnya hannah dok dalam bakul..paling cute masa dia nagis tu..dah besar dah hannah..lama tak tgk dia..

azlina said...

salam seri...
comelnya hannah..baik2 seri dlm duk gigit bakul tu takat berdarah gusi..
btw seri terima kasih kerana sentiasa menyokong akk tampa berbelah bagi

lily azliyana @ mama zara said...

alahai..comelnya hannah..boleh plak die duduk diam2 dlm tu mase mummy lipat kain yek..hehehe

ijan said...

Alahai comeynye Hannah dok dalam bakul... cakap kat mummy auntie ijan nak join hannah sekali okeh! hehehe

mamaaerish : said...

ala tomeinyer.... hik3

♥LOVE2COOK♥ said...

Cute la Hannah! My dotter pun suka duduk dlm basket while Love busy folding. hehe ;)

ibu emy efy eqy said...

comelnya Hannah.

rajin2lah tolong mama lipatkain ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...