3 Bulan da....

Hannah umo da 3 bln.. siang td g klinik n berat da 5.6 kg.. bole thn la sbb kakaknye dulu 5.1 je dan lagi semestinya kene enjet.. alhamdulillah stakat ni hannah ok.. ala x smpt nk snap gambo terbaru hannah.. nnt2 la ye.. so meh la layan gambo ni aje......
* bestnya kalo kite ada cat sebesar ini kan..:) tapi yg ada cume sebesar ni aje... : P sowy sbb gambo xde kena mngena ngan n3...:P

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

13 comments:

ain said...

ekh..hannah posing ngan kucing..?? nasib baik kucing tu tak meroyan.hehe

lily azliyana @ mama zara said...

huu..ingat gmbar hannah tadi. br nak terkejut sbb kucing tu same besar ngan baby dah..hehehehe..

Suzi said...

akak pun ingat gambar hannah ...terkejut gak sbb besarnya kucing tu...

tapi kat aussie ni byk kucing yg besar cam tu...makan sedap kot hihihi...

allkmurni said...

uiii...beraninye alysa dukung kucing...klu si fatiny kucing lalu kat dia pun dah melalak....hehehe....dah 3 bln hannah yee....cam teringin la plk nak ade baby ....heheheh...;P

mummyseri said...

kak ain,
bukanlah kak tu bb omputih..
rilek je kan kuching baring2 ngan bb tuh ...:D

Mama zara..
huhuhu maunye hannah nak baring2 ngan cat tu nnt dia g gigit ada la ..:)

Kak Suzi..
waaa bestla kak kalo byk big cat kt sana..
kite pon minat tu..tambah lg kalo comel2 bezala ngan cat malaysia nih kurus keding je kan...

K.y
alyssa mmg suke main ngan kucing atu kuching tu..abes sume peyek2 kalo dia men gan anak kucing tau//wei umo masih mude hg tambah je la...:)
ok bah kalo ko ...:P

iNa said...

hehe...ina pon ingat tue gambo hannah td..hhehe...

mummyseri said...

ina..
heheheh sbb muke bb tu nk dkt sama cam hannah kot...:D

Gee said...

Salam mummyseri.

Geram sungguh akak tgk kucing pic atas sekali. Besar kecil kucing ni, ikut baka juga. Klu maine coon, n forest memang baka besar. Kucing kat malaysia ni pun boleh besar kalau kita kasi.

ibusinga said...

gerammnya tgk alyssa peluk kucing tuuu.........

mummyseri said...

Kak Gee...
mmg betol sume ikot baka...tp apepon asalkan kucing mmg cute..:)

Ibusinga..
huhuhu kalo alyssa lgla dia gerammm tgk cat ni..agak2 anak singe pon dia ingat anak cat.. :D

blogresipi said...

Pegang kuat2 kucing tue... yg kucing extra bessar tue takot jer tgk..kang dia gigit baby abesslaa...

Mama Shinta Musraika said...

salam mummyseri

Comelnya! baby comel kucing pon pon comel.. ku suke kucing tau! tapi semenjak dah ada shinta. kucing ku di haramkan masuk ke dlm rumah, dulu2 dia tido dgn aku. Sekarang dia dok depan pintu. kalau mkn pon depan pintu.. ciannya kucing ku itu :(

mummyseri said...

blogresepi..
penah je c alyssa tu kena ckr ngan cat besa tp x serik2 la dia...

mama shinta
yela shinta diutamakan dulu..cisn mmg cian kat cat mu itew tp nk wat camana kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...