Merdeka Belly Contest


salam semua pantun 8 kerat sebagai pembuka bicara.. (tak terror pon pantun tp nk try gaks).. "anak sulung gelarannya kakyung kakyung ke kedai membeli payung payung dibawa terhuyung huyung lalu diterbang angin puting beliung marilah kawan jgn bermurung merdeka belly contest kite harung dari Cik Min khas untuk mak buyung manala tau ada rezeki pasti untung" sory ye berpantun segala pulak ni.. ok jom tgk gambo bekas mak buyung kat bawah neh.. baru je lagi lepaskan title buyung tu bb hannah pon baru 3 bulan 15 ari mase post n3 neh
lokasi tgh bawa peyut ni kat kundasang ranau. umo bb lam kantong baru 8 bulan lebih.. mase ni pestime my mil my fil dtg sabah so bawa dorang g jalan -jalan sana. emosi mase ni tersangatlah hepi .. tambah2 la si hannah kt dlm tu bergumbira sakan.. mcm2 dia main bola sepak bola jaring badminton ..guli pon main ekekkekekkekk :P itu yg bestnya .. so kengkawan semua.. mari..mari apa tunggu lagi.. marila kite memeriahkan Merdeka Belly Contest ajuran CIK MIN.. hadiah ini menanti anda klik sini ye

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

9 comments:

blogresipi said...

Comelnye gambor nie.. suke!!! :) selamat berpuasa :)

ain said...

amboi..besaqnya peruttt!!!!comelll!!

mummyseri said...

mama ijan..
oyeke..mekaceh yek..
selamat berpuasa jugak...

mummyseri said...

kak ain..
mcm besa kan tp mase preggykan si alyssa lg besa kak..:O

allkmurni said...

Salam Ramadhan....
pandai hg berpantun....x penah terpk lak nak ambik pic camni wat kenangan....huhuhu...memang comelll....Selamat berpuasa n good luck....

mummyseri said...

ky..
aku suke2 je..
selamat berpuasa wat hg skuarge..ct g umrah hg tau ke..raye ke 2 kndurinye..

iedaLUVsham said...

waa..good luck! ;)

CikMin said...

salam seri...lain sume ok..cuma kt banner pompuan ngandung tu kan..letak link ni ye...

http://kasehabadi.blogspot.com/2009/08/merdeka-belly-contest.html

nnt cikmin view balik wokeh...hehehe...

allkmurni said...

ye ke....aku dah lama x contact dia...pasni nak cont2 member lain....sibuknyerr aku....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...