Chocolate Banana Muffin

jemput mkn semua.. chocolate banana muffin .. wat mkn petang ni tgh ujan ni enak betol mkn panas2 kena ngan kopi tenom lagi.. resepi amek kt dapur sis noreen .. tq kak mmg sedap.. choc cip tu yg alyssa suke..
kalo ada lebeh esok alyssa leh bwa bekal ke uma mak izah nya...

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

18 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

huu..dari sini mcm leh terbau2 muffin tuh..nmpak sgt menggiurkan lagi2 di petang yg sejuk ini..=p

salamdariborneo said...

akak dah lama masuk list muffin ni tapi belum menjadik lagi.ada lagi g makan di umah seri ja la.hehe

vee said...

rajinnya seri buat muffin ye..nmpk sedap tu..mintak ckt boleh?

azlina said...

salam seri...
rajinnya seri memasak..alysa dan hana tak kacau ke...

ain said...

sedapnyaaaa!!!! bila la akak rajin nak buat muffin ni ekh. plan mmg nak buat, tapiiii...nape ler malas sgt. huhu

iedaLUVsham said...

uishh..sodap tuhh!!! nak cikit! hehehe!! ;p

allkmurni said...

cedapnye....hemm...kena tunggu angin rajin baru leh buat...hahaha...

[-suziey-] said...

waa mmg peminat tegar pisang ni..ekekek:D nmpk sedap la muffin tu..

azah said...

salam seri..cup muffin jenis tinggi tu beli kat maner?..hehe..mcmla akak ni rajin membuatnya...

mummyseri said...

lily..
yeke wahhh jaoh pon bole bau yek :P

mummyseri said...

Kak maria..
uppps kalo smlm ada lg..
skrg da abeh ler..
len kali ye kak..

mummyseri said...

kak vee
kena rajin sbb nk kasi alyssa
suke mkn ..:)
huhuhhu kalo dkt da kasi kt akak..byk pon xpe..

mummyseri said...

Kak Lina..
alyssa ngan hannah tido time wat tu..
aman ckit..
kalo tak dia kacau jugek..

mummyseri said...

kak ainnn..
tggu akaknye muffin kena tayang..ala akak mmg rajin nye lahh..

mummyseri said...

iedaluvsham..
ada cipcok tu mmg cedappp taw..

mummyseri said...

ky..
ala x yah tggu rajin..
gedebak gedebuk kt dapo tu siap je nnt..

mummyseri said...

suziey..
semestinya kami ni da mcm keluarge pisang laks..
ahakkksss :P

mummyseri said...

Kak azah..
wsalam ..seri beli kat bake with me putatan.kalo kat lintas ada gak kedai Sincere.. kalo kat Bake wit me kolombong pon ada gak ...
ala kalo da beli msti akak rajinnyerlah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...