9 bulan

Pejam celik, pagi petang, siang malam, Hannah dan 9 bulan sekarang.. gigi belum tumbuh lagik..sebenarnya tak sabar nak tengok macamanalah muke hannah bile dah ada gigi ..walau takde gigi hannah pandai kunyah kunyah (ala macam nenek yang tak de gigi tu bile makan) :)..kelakarlah tengok..
Memang sekarang hannah tengah suke sepahkan barang, kacau kite lipat kain, selongkar sume laci..selagi ada laci pandai aje dia buka..pastu pandai pulak hannah panjat dan rehat diri dan main main dok dalam laci tu..aduh nakalnyer ..kalo nak dikira mmg banyaklah nakalnya..biasalah budak tengah nak membesar..semoga hannah sihat , ceria selalu yek.. kat atas ni, dua tilam kekabu baru yang dicover dengan bunge bunge rose yang cantek..terima kasih buat mak (MIL) sebab dari urusan membeli tilam kekabu hingga tolong jahitkan sarungnya.Tilam ini hannah dan alyssa guna kat uma pengasoh..kite tak larat dah asyik beli tilam span tu lama2 nipis lepek aje.. itulahh kenapa tak terbeli tilam kekabu ni dari dulu yek..
jom tengok dekat sikit bungenya..

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

17 comments:

ain said...

syomelnya hannah!!!! akak dulu pun gunakan tilam kekabu gak, mak yang buat. sampai la ni masih okay.

mamaaerish : said...

wah... dh mkn cantek gambar2nyer... terserlah kecomelan hannah.. mmmuahhhh... :)

CatlinaFly said...

samelah e-ein dgn hannah, e-ein dah 10 bulan belum tumbuh gigi lagi..semalam seharian dia merengek2 mcm nak demam, ari ni dah ok pulak..agaknye tanda2 nak tumbuh gigi kot

Sue @ Nenie said...

Salam Mummy...

Iyalah kan Kak..Tgk anak membesar depan mata ni, terasa cepat jee masa berlalu...tup tup nanati dah boleh jalan...dan setiap step yang dia boleh buat sangat² mengujakan....

Hannah pun makin comellll....

Watierman, rmanbkr said...

Comel..best ni time2 ni kalau di gomol2!

[-suziey-] said...

comelnye hannah..
bole x MIL akk buat utk sy 1 sarung tilam camtu..ekek

azlina said...

salam seri..
sekejap je masa berlalukan dah besar dah hannah yea..tilam tu mmg ctk seri mil seri pandai menjahit yea...kim slm kat semua..

mummyseri said...

kak ain ~ mmg tahan lama kan kak tilam kekabu ni..baru terbeli:)

mummyseri said...

eb ~ kadang 2 pon org masih tanya la hannah ni gurl @ laki...hehehh

mummyseri said...

catlinafly ~ huhu hannah ada kawan la yek..kite tunggu gg sape tumbuh dulu ek:)

mummyseri said...

Sue @nenie ~ mmg betol sue sanagt mengujakan nak nak fisrtime jd mama dulu..lagi teruja..ni pon kire x saba r jugek..

mummyseri said...

kak watiey ~ kalo dekat kak mmg da kena hannah ni kan..:)

mummyseri said...

suziey ~ hehhe nak ker..bole aje ..tuk adik aqeel ke nnt ?

mummyseri said...

kak azlina ~tq kak..kite aje yg x pndai2 jait ni..i/allah nnt kite smpaikan salam akak ye..

MULAN said...

comelnyaaaa hannah..!! muaahhh.. cium sikit..

zaza said...

sis.. singgah belog kita.. ada TAG !!

ijan said...

Alahai comel sungguh Hannah nie... dah 9 bulan ek. MEsti dah pandai macam2... seronok tengok anak2 membesar kan. pengalaman yang sungguh berharga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...