Chocolate Mexican Bun

Sila jangan muntah yek..sebab asyik asyik roti aje..mungkin bulan februari ni bulan meroti je..tepung roti banyak siap kena sponsor lagik ..hihihi.. :).. apapun jom usha usha rotiku yang berkaler sikit ni..resepi ambil kat uma kak hana ...tq kak share resepi best ni..pada kite kire berjaya lah buat ni sebab sebelum ini beli aje rotiboy ni..bile balik perak kite selalu beli kat Tesco Ipoh dan kalo kat sini beli kat Centre Point Kota Kinabalu...tapi macam dah lama tak beli..tulah agaknya dah sampai masa untuk cuba buat sendiri..
Layanlah dulu gambar satu ni..gambar lelain lambat nak upload, kendian je yek kite uploadkan :)
update lagi gambar mexican yang kena bedah .. Resepi Chocolate Mexican Bun
Bahan-bahanya :

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

5 comments:

Watierman, rmanbkr said...

kalau makan roti pun kenyang juga...tapi makan nasi dengan roti..berganda2 ....segalanya!

[-suziey-] said...

gebussnye kak!sodap tu pekena buat minum ptg:p

ain said...

nak roti 2 ketui...ada lagi ke??hihi

CatlinaFly said...

hannah maintain cute wpun nangis :)

CatlinaFly said...

eh silap entry lak komen hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...