Green Connection

Jalan-jalan bawa seri-seri kecik masa abah dorang balek sini minggu lepas ..;) 
bagi dorang dua beradik ni gembira sikit ;)
klik sini untuk ke info lanjut The Green Connections..

Jom kite layan gambar-gambar masa kat sana..

Selamat Datang ...

 sebelum masuk tengok peta jap ye;)...


kat dalamnya dibahagikan ikot zon..

Green connection aquarium ni lebih kurang macam  KLcc Aquaria..sini kecik je lah..so nak tengok yang lain-lainnyer ikan ke ape ke meh lah datang sini..

Zon batu karang ..best dapat tengok banyak jenis..


time ni paling best sebab kite boleh pegang sendiri ..tapak sulaiman..dan ada banyak lagi yang lain..



masa main untuk kanak-kanak ribena..part ni yang aduh penat nak tunggu alyssa main..taknak balik lagi tu;)

 Aktiviti akhir..ni lah yang paling ditunggu-tunggu..
Sekian di Green Connectio Aquarium and Science Discovery Centre Kota Kinabalu..

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

4 comments:

MULAN said...

ohhh seronok ni...

nOOrsha said...

salam...cantik2nye ikan n batu karang tu...teruja tgk...

fa10 said...

menarik juga ni esp part yg boleh pegang2 tu...
boleh masuk dlm list tmpt2 yg bakal dilawati

Nadzeirra said...

boleh tak saya share post ni kat page Green Connection?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...