Blog Header Make Over Contest


Salam semua..
Sebenarnya pada mulanya tak sempat nak join kontes ni tapi bile g balik uma Catlina , kontes ni telah dilanjutkan tarikh penyertaan..so saya masih ada masa n kesempatan lagik sbb yg sebelum close date tu mmg nak join untuk memeriahkan dan sekaligus menyokong penuh kontes ni..tup..tup ala tak wat lagi N3..tapi tap..tap Catlina dan lanjutkan lagi tarikhnyer..suker suker sbb at last wujudlah N3 ni .. Tanak cite banyak2 sangat (tp gayenya mcm tercite byk je nih :)..yang penting sesiapa sahaja dijemput untuk masuk kontes ni.. so sila la klik sini untuk tahu maklumat lanjut..kalo takminat nak join pon ala xpe jenjalan je n pastuh klik klik la kat uma Kedai Gambar Kami.. (manala tau tetibe terbuka pintu ati n berkenan ke kannn..) Untuk makluman semua Kedai Gambar kami ialah Gabungan Suami Isteri Pn Catlina brsama En. CGfly dalam bidang fotografi..memula dorang ambil gambo juz suke suke..lama lama jatoh cinte n wujudlah Kedai Gambar Kami..kat bawah ni sy listkan produk2 dorang yang mana boleh menarik minat anda anda semua dan anda untuk mendapatkan perkhidmatan mereka..

  • photograpy pakages
  • photobook
  • blogheader /banner design

OK apapun, mmg sy menaruh harapan untuk ada header yang sedap mata memandang , cantek dan menarik minat orang orang sekeliling untuk berkunjung ke blog saya..jadi kalo dapat make over ni mmg di alu alukan sgt ler..tapi kalo x de rezeki pon xpelah nak buat camanakan..tp mmg sblum catlina wat kontes ni lagik..sy mmg da belek2 header n berminat nak tempah.. tapi kalo ade rezeki..alhamdulillah ... Jom la mana tau hadiah2 yang ditawarkan mungkin jadi milik anda 0
Hadiah utama: Rotational 3 Personalised Blog Header (macam header blog Kedai Gambar Kami) o Hadiah saguhati x 4: 1 customizable Blog Header

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

2 comments:

CatlinaFly said...

good luck seri :)

kak ina kl said...

semuga berjaya seri..pandai dah deko cc...rajin sungguh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...