Header Tahun Baru


Salam semua.. hati berbunga bunga riang gembira..kite da ada header baru tuk tahun baru yang bakal tiba esok..terima kasih yang tidak terhingga buat mama e-ein.. suke sangat ;)alyssa pon cakap "mummy cantekkkk laaa..." kenapa epok epok pusing namanye ye ?sebenarnya nama epok -epok ni memberi makna yang amat mendalam pada kite..pada Emak kite di kampong tu.. dan pada semua adik-beradik kite..sebab tu la diabadikan nama ni kat blog .. mungkin juga ada orang bilang ada apa pada nama..tapi sesungguhnya nama ni mmg bermakna..dalam kata lain tanpamu siapalah aku..hehehe macam tu lahh lebih kuranggg... untuk makluman juga ,dan mungkin ada yang sudah tahu..ni nak kasi tau pada sesiapa yg tak tahu ..epok epok ni sejenis makanan atau nama lainnya KUIH KARIPAP..kalo sebelah Johor sana..kite orang memang panggil epok -epok ... dan kenapa pusing ?memang kite suke epok epok pusing...hidup kite pon berpusing pusing .. oklah..untuk semua Selamat Tahun Baru 2010 yang bakal tiba esok ..Semoga kite semua lebih bersemangat tuk teruskan kehidupan ini dengan azam yang baru..yang telah berlalu biarlah menjadi kenangan dan dengan harapan kite selalu diberkati olehNYA.. note ~header kite tu menang saguhati blog header make over contest dari kedaigambarkami ..anda berminat? klik klik ok ;)

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

10 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Wah..cerianya header baru..gmbar 3 orang Seri yek..tmbah mood nak berblogging sempena tahun baru kan..=)

mamaaerish : said...

mmg cantek... nmpk ceria n berseri... tahniah n slm thn baru... :)

Ainazli said...

seri..sedapnya epok2 tu..teringin nih nak makan!!seri wak jual tak? kalu jual nak oder..

♥cybermummy♥ said...

Cantik nya header tahun baru . suka kaler pink + blue memang matching . hehehe

ain said...

cantik la seri!!! ayu aje.

happy new year utk seri n family

kedaigambarkami said...

salam..:) sy pun hepi bila seri suke header tu..wah..background matching dah tu! :) selamat tahun baru...

LOVE2COOK said...

Wow, nice header Kak!!! Cheerful! :)

iNa said...

Selamat Thn Baru......

header pon cun.. :)

HASNAH said...

Chumil..chumil...
header baru tu..
anyway..
'HAPPY NEW YEAR'
buat Seri sekeluarga..

mummyseri said...

mama zara~ tq lily..yelahh mmg tgh berkobar kobar ni..

mamaaerish ~ tq jugek..

Ain ~ hehe kite wat mkn snirik je..bile2 ain dtg uma ke bole la jamu :)..tapi kalo ain nak beli , kak Zana ada jual karipap frozen..belilan n try..sedap..(seri da try n kwn2 kt opis pon suke)..

cybermummy ~ tq sm :)..

Kak ain ~ time kasih kak..epi new year wat akak skuarge jugek..

Catlina ~ wsalam..semestinya kite suke ..tq byk2..

Love ~ :) tq ...header luv pon apa kurangnya cantek jugek tauu..


Ina~ mekasih ina..epi new year jugek wat ina..

Kak Hasnah ~ tq kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...