Brownies Segera




Brownies enak double coklat..sungguh yummy..
kite beli yang segera, tinggal campurkan bahan air, telur dan minyak saje.. kire segera nya ni tak yah susah sukat-sukat bagai..banyak pilihan di pasaran..uwangnya ada pilih dan bayar saje kan..


topping dengan coklat ganache, 
tabur-tabur badam sikit..
hancurkan waffle sikit..
chocolate rice sikit dan
siap sedia untuk dingappp.. :)


semenjak kebelakangan ini minat betol budak mate sepet ni nak inteprem wajahnye sekali..layan saje..
nasib baik sorang je, kalo budak mate bulat pon nak jugak ..
hadoii mesti tak rupe brownies lagi dah..
walau apapun,alyssa memberikan sokongan padu yang tak berbelah bagi, tolong macam-macam 
sampai setia tunggu brownies ni hingga siap untuk dimakan..


KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

12 comments:

TopsyTurvyMum said...

budak2 ngan bapak budak kalau choc brownies mmg tak tolakkk cepat je licinnn..

psstt..dah buat black forest trifle?

Suzi said...

brownies sedap sape tak terliur...lg budak2...tak sabar nak mkn le tu..

mummyseri said...

TTM ~ memang pon ..asal sedap aje cepat je dorang bedal ek :)

on de way nak bikin..(ujung minggu)..nntkan kemunculannyer..hehehe

mummyseri said...

Kak Suzi ~ yelah kak, nama budak ni mmg tak sabar betol, menguji kesabaran dibuatnya..yg pntg dorang suke makankan kak..:)

izahdaut said...

fuuhh..meriahnya..dah mcm nak sambut birthday alyssa lagi nih...nasib tak tercium tuh

mastura said...

eii..sedapnya....
mai la duduk sebelah rumah saya, boleh saya belajar masak dengan mummyseri....

[-suziey-] said...

perghhh maveles..hmmm cam senang ek..

HALAMANKU said...

mmmm meriahtul toping tu... tak coklat yang x tahan tu... nak join..

"MULAN" said...

hohoooo.. brownies..!! i like...

♥LOVE2COOK♥ said...

Akak...brownies tuh although instant, U made it super yummy ya! Love pun nakkkk ;)

Deliah's Deli said...

salam kenal...syiok tgk brownies ni...toppingnyer mngancam betul->all in one tuh!

Sari Yusa Ibrahim said...

toppingnya ada 3 pilihan tu.. good idea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...