Test Makan ☺..

 Shangri La Tg Aru Resort Kota kinabalu..
Test  makanan2 ni sebelum harinya esok malam..
sempena malam mesra budak2 kat sini.. 
ni la yang korang korang semua akan makan..
taraa..


 cinnamon hiasan..
ni tak boleh makan ye;)

yang ini hiasan ..
taktau kat tempat lain ada tak giant cinnamon ni..


cili mesti ada..wajib ada rasa pedas;)



mangkuk sop


i lioke..chinese tea..




sudah habis baru tersnap..
ada salad udang, baby octupus, jelly fish dan  dumpling..manyak sodap wooo ;)





ape ke nama sop ni..lupe pulak..
pon sodap :) 






pineapple fried rice dan ikan stim..





yeehaaa yam ring..firstime makan..
bolehlahh..




ni yam ring selepas di faraidkan ;)
nampak pepel kale dia tu.. 

 

dessert honey dew sago with coconut milk..
yang ni je ingat namanya ;)




yang pastinya semua makanan adalah chinese set..
nama2 masakan tu panjang-panjang..
semua ada 9 hidangan..
memang tak ingat..
hehe malas nak tengok balik..

alhamdulillah..terlebih kenyanggg...

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

4 comments:

salamdariborneo said...

uish,meriahnya makanan.....sedap2 lak tu.

kakyong said...

semua nya sedap2 belaka.. meleleh air liur ku...
besornya kulit kayu manis...

"MULAN" said...

sedap nyaaaa dapat test food situ..!!! seri, ok ke carrot cake tu? kena improvise ikut bahan yg ada & citarasa.. bila buat selalu jadi lain2.. terkering la, terlembap la..

mummyseri said...

kak maria, kak yong~ bolehlah nama pon masakan chef hotel..

kak mulan ~ ok kak...sedapla seri ada edit sikit tuk dapatkan moist :)anyway tq sgt kak..kawan siap minta resepi lagik;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...