Bebola Ayam Dalam Sos Tomato

Inilah menu makan malam yang simple..bebola ayam dalam sos tomato..nak tengok yang lebih membuatkan anda terliur pergilah terbang ke umah mama mikael yek..nasi pon da setinggi gunung kinabalu je nampaknya..alyssa makan bertambah..nampaknya kenalah bikin selalu dan pelbagaikan isinya..ye lah kanak kanak kan suke makan tomato sos..mmg sedaplah resepi yang ijan kongsi tu..bebola ayam guna yang segera tak sempat nak buat bebola sendiri dan kite gune cheese ceddar yang cenonet nak abes stok dah..yang pastinya daun oregano yang ada dalam resepi tu memang wangi dan menyelerakan betul.. tq ijan kongsi resepi best ni :)..
masa ni bebola belom dibakar lagik...

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

3 comments:

blogresipi.com said...

Kami datang tiga beranak ni nak makan malam.Nasi gunung kinabalu tiga, bebola ayam tiga pinggan.Nak kura-kura jadi waiter.Heheheh.

mummyseri said...

mama mikael ~ hehehe..boleh..boleh..kena caj lebih ni..

CatlinaFly said...

seri, nak kena bakar eh meatball/chicken ball tu, kalau sy buat sos tomato pastu masukkan meatball , masak je atas kuali boleh jugak kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...