:: Little Fingers World @ Full Of Wonder Contest ::

mama aerish telah anjurkan contest ini Little Fingers World @ Full Of Wonder Contest klik kat gambar untuk keterangan sepenuhnya.. :: Alyssa main Tic Tac Toe ::
Gambar ni diambil tahun lepas, semasa kami sekeluarga nak pergi bercuti ke Ranau..bertolak awal dari rumah dan singgah ke Mc donald Likas untuk sarapan pagi..sementara tunggu order sempat lagi alyssa main2 playground yang disediakan kat dalam restoran tu..masa ni dia tengah main tic tac toe..ada juga alyssa tanya apa benda mainan ni..kite terangkan juga at least dia tau apa dan macamana nak main ..yang pasti dia cuba nak susunkan bongkah yang sama ..nanti bila alyssa dah pandai tulis pangkah X ..baru nak ajak dia tic tac toe dalam kertas ngan kite plak.. lagipun permainan ni kan guna kertas dan pensil antara dua orang pemain kan..
dak explorer ~ seri alyssa zahra umur dak explorer ~ 2 tahun 8 bulan mummy explorer ~ seri purwanty
---------------------------------------------------------------------------------------------
Semak sini kat Wikipedia untuk tahu lebih lanjut mengenai Tic- tac -toe ..

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

2 comments:

mamaaerish : said...

slm....

eb dok terkebil2 tgk link mummyseri, camner leh linkkn eb nyer blog lak tuh... hik3...

nanti tlg betulkan eh.... ;p

pepepn gd luck yer.. tq 4 joining my contest...

Ieza said...

good luck..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...