First Giveaway : KhairunKraf

nak join giveaway khairunkraf
klik sini nak tengok hadiah kat sini carsign.. yang bestnya kite boleh pilih words dan warna.. cepat..cepat nak close date dah..
sekiranya bertuah .. kite memang nak yang sebiji cam ni.. kiut je kan..

KALAU TIDAK ADA BAHU UNTUK BERSANDAR, SELALU ADA LANTAI UNTUK BERSUJUD

6 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Moga suksess!

blogresipi.com said...

sangat comel itu babyonboard sign :)

♥ Ummi Hanie ♥ said...

selamat berjaya ! :)

memang suwit kraf itu

miezrina said...

salam
herm... x tau nak tegur kat mana.... belasah je la kat sini ye....

nak gitau, u menang cenderahati dari blog i..

miezrina.blogspot.com

emailkan nama, address and phone no. ke miezrina@gmail.com

TAHNIAH ye

mummyseri said...

Tq kak watie..

ijan- mmg comelkan..

hanie ~ tq hanie..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

wah best nie nak joint sekali. huhuhu..

salam ukwah...jom tukar link!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...